0

Keil 5.11 Device pack parsing error

ctmaker gravatar image

asked 2014-06-16 18:37:35 +0100

Has anyone tried Keil 5.11? I get a parsing error when installing/repairing SDK when it imports the device pack into Keil. 5.10 works great.

The new parser is complaining about invalid tags.

edit retag flag offensive close delete report spam

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
6
adfernandes gravatar image

answered 2014-06-18 01:51:57 +0100

According to the Keil online documentation, the swdconfig property has been removed. You can see that it was supported under previous CMSIS-Pack formats by looking them up in the Google cache.

To fix it, look for the PDSC file in the C:\Keil_v5\ARM\Pack\NordicSemiconductor\nRF_DeviceFamilyPack\1.0.3 directory. Find the swdconfig tag and comment it out using XML comments by changing it to this:

<!--<swdconfig default="1" clock="2000000">-->

The JLink SWD clock parameters are queried automatically for the Segger devices, so this should be a harmless change.

Then restart Keil.

I've just done this, cleaned, then re-built, tested, flashed, and debugged a BLE HID solution, and it works just fine.

edit flag offensive delete publish link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer. Do not ask a new question or reply to an answer here.

[hide preview]

Question Tools

4 followers

Stats

Asked: 2014-06-16 18:37:35 +0100

Seen: 3,729 times

Last updated: juni 18 '14