0

APP_UART_COMMUNICATION_ERROR

zhangmuyang gravatar image

asked 2017-11-22 03:10:28 +0100

hi, When using the UART examples I found that as long as I opened the uart_init () program will not work, debug the discovery process will be executed

        case APP_UART_COMMUNICATION_ERROR:
        APP_ERROR_HANDLER(p_event->data.error_communication);

        break;
p_event->data.error_communication = 0x0c

What do I need to do to solve this problem?

edit retag flag offensive close delete report spam

2 answers

Sort by » oldest newest most voted
0
MatthewLai gravatar image

answered 2017-11-22 03:35:36 +0100

zhangmuyang gravatar image

updated 2017-11-22 03:36:55 +0100

Can you share your code here? Are you using the PCA10040 DK or your custom board for testing?

edit flag offensive delete publish link more

Comments

I use my own board

muyang ( 2017-11-22 03:37:59 +0100 )editconvert to answer

I use the 10040DK board is no problem

muyang ( 2017-11-22 03:38:55 +0100 )editconvert to answer

nRF5_SDK_14.0.0_3bcc1f7\examples\ble_peripheral\ble_app_uart\pca10040\s132\arm5_no_packs

I am using official examples without any changes

muyang ( 2017-11-22 03:40:53 +0100 )editconvert to answer
0
MartinBL gravatar image

answered 2017-11-22 11:00:07 +0100

Could it be that you have left the RX line floating? Here is a relevant thread: UART Peripheral Dead?

edit flag offensive delete publish link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer. Do not ask a new question or reply to an answer here.

[hide preview]

User menu

    or sign up

Recent questions

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2017-11-22 03:10:28 +0100

Seen: 77 times

Last updated: nov. 22